لیبل اصالت
![لیبل اصالت](/Pics/Blogs/Picture1-300x254.png)
لیبل اصالت باعث میشود محصول شما با بقیه محصولات متمایز شده و مشتری محصول شمارا یک محصول اصل و بهداشتی تلقی کند که نتیجه آن افزایش فروش شما نسبت به رقبای تان میشود. همچنین شما با این کار برندتان به عنوان یک برند اصل و با کیفیت در جامعه شناخته میشود.
مدارک لازم جهت چاپ لیبل اصالت
جهت ثبت سفارش لیبل اصالت باید مدارک لازم جهت تولید فایل XML و لیبل اصالت برای شرکت مجری ارسال شود، به همین منظور و برای سهولت در دریافت مدارک این شرکت فرم سفارشی به صورت فایل اکسل آماده و در اختیار شرکت سفارش دهنده قرار می دهد.
نحوه تکمیل فرم سفارش جهت تولید فایل XML و چاپ برچسب اصالت
قابل توجه شرکت های واردکننده :
باید توجه داشته باشند، که اطلاعات ثبت شده در گمرک، با اطلاعات ثبت شده در فرم سفارش برای تولید فایل XML و چاپ لیبل اصالت باید کاملا مطابقت داشت باشد، در غیر اینصورت فایل XML بارگذاری شده در کارتابل مدیرعامل با خطای عدم تطابق اطلاعات رد می شود.
Name (نام محصول)
براساس نامی است که در سازمان غذا و دارو، برای پروانه بهداشتی (IRC) مربوط به آن ثبت شده است و آن را در این فیلد قرار دهید
Count (تعداد محصول)
فیلد count تعداد برچسب اصالت مورد نیاز به ازای هر پروانه بهداشتی (IRC) یا سری ساخت (Batch Number) می باشد.
توجه: شرکت های وارد کننده می توانند با توجه به Invoice دریافتی از شرکت تولید کننده این قسمت را تکمیل نمایند، این شرکت ها نمی توانند برچسب اصالت را بیشتر از تعداد اظهار شده در گمرک دریافت نمایند اما می توانند تعداد کمتری نسبت به تعداد اظهار شده در گمرگ لیبل اصالت درخواست نمایند.
شرکت های تولید کننده می توانند مطابق با برنامه تولید خود هر تعداد برچسب اصالت مورد نیاز خود را درخواست نمایند. تا مجموعه لیبل اصالتن آن را با کیفیت بالا برایشان چاپ نماید
DOP (تاریخ تولید)
DOP تاریخ تولید چاپ شده برروی محصول می باشد، که باید به صورت میلادی و از چپ به راست باشد، مثل:2024/08/25
تاریخ تولید می تواند به صورت، روز/ماه/سال یا ماه/سال باشد.
-تذکر : در زمان بارگذاری فایل XML باید تاریخ تولید، سررسید شده باشد، در غیر اینصورت فایل رد می شود.
EXP (تاریخ انقضاء)
EXP تاریخ انقضاء چاپ شده روی محصول می باشد که باید به صورت میلادی و از چپ به راست باشد، و توی فیلد مورد نظر الصاق شود مانند : 2021/07/24
برخی از فرآورده ها مانند تجهیزات پزشکی، فاقد تاریخ انقضاء می باشند. که در این موارد باید از عبارت، فاقد تاریخ انقضاء یا NO EXPIRE استفاده نمایند.
توجه: شرکت های وارد کننده باید این قسمت را با توجه به همان تاریخ انقضای اظهار شده در گمرک تکمیل نمایند و اگر تاریخ اظهار شده در گمرک با تاریخ روی محصول متفاوت بود، ملاک خود را تاریخ روی محصول قرار دهند.
IRC (پروانه بهداشتی)
پروانه بهداشتی عددی 16 رقمی می باشد که شرکت های وارد کننده یا تولید کننده، می توانند برای دریافت کد IRC وارد سایت (fda.gov.ir) شوند و از قسمت لیست فرآورده ها عنوان کالا را انتخاب کنند و سپس با وارد کردن نام شرکت کد IRC دریافت نمایند و در این فیلد قرار دهند.
LOT Number (سری ساخت) / BATCH
شامل اعداد و حروف می باشد که معانی خاصی ندارند، برای شناسایی و ردیابی مجموعه ای از محصولات یکسان که دارای ویژگی های خاصی از تولید هستند، مورد استفاده قرار می گیرد و همچنین توسط هر شرکت تولید کننده به صورت انحصاری تعریف و بر روی فرآورده چاپ می گردد.
License Code (شماره کوتاژ یا مجوز ترخیص)
عددی 8 رقمی می باشد که توسط گمرک به شرکت های وارد کننده اختصاص داده می شود.
شماره کوتاژ را در فرم سفارش باید در قالب یا فرمت (شناسه اظهار-99000) جاگذاری نمود، این قسمت مربوط به شرکت های وارد کننده می باشد، شرکت های تولید کننده لازم نیست این قسمت را تکمیل نمایند.
GTIN (شناسه تجاری فرآورده)
فیلد GTIN یک شناسه بین المللی می باشد که عددی 8-12-13-14 رقمی است.
کد GTIN طبق استاندارد های سازمان GS1 ارائه می شود بارکد GTIN متداول ترین بارکد کالا در سطح جهان می باشد.
GTIN همان عددی است که زیر بارکد میله ای روی محصولات چاپ می شود، این کد بر روی برچسب اصالت 14 رقم می باشد که رقم اول آن بیانگر سطح بسته بندی فرآورده می باشد و بسته به سطح بسته بندی می تواند عددی بین 0 تا 9 را شامل شود که معمولا در کوچکترین واحد بسته بندی(سطح صفر) لحاظ می گردد – ساختار GTIN از 5 بخش تشکیل می شود.
تعداد این ارقام برروی محصولات در ایران معمولاً 13 یا 8 رقم می باشد که در این صورت با قرار دادن 1 یا 6 صفر قبل از GTIN تعداد آن را به 14 رقم تبدیل می کنیم.
نکته: عدد صفر GTIN فقط برای شرکت های دارویی نیازمند تغییر می باشد.
لیبل مادر
تعداد لیبل اصالت مورد نیاز جهت الصاق بر روی کارتن هایی که فراوردهای سطح صفر در آن قرار می گیرند. لیبل مادر است.
نکته : این قسمت فقط برای شرکت های تولید کننده و وارد کننده اقلام دارویی کاربرد دارد و شرکت های آرایشی و بهداشتی – تجهیزات پزشکی – مکمل ها و … لازم نیست این قسمت را تکمیل نمایند و فقط در صورت تمایل می توانند این قسمت را تکمیل نمایند و نسبت به چاپ برچسب اصالت مادر اقدام نمایند.
پیش کد (Prefix)
عددی 4 یا 5 رقمی می باشد که توسط سازمان غذا و دارو به شرکت های صاحب پروانه جهت تولید شناسه های اصالت اختصاص داده می شود.
محل قرارگیری پیش کد صفحه اول کارتابل مدیرعامل می باشد در صورتی که جای پیش کد در این صفحه خالی باشد از طریق لینک support.ttac.ir یک تیکت مبنی بر ارسال پیش کد برای سامانه پشتیبانی ارسال نمایید تا طی مدت 24 ساعت پیش کد در صفحه اول کارتابل مدیرعامل قرار بگیرد.
کد ملی شرکت پخش کننده
اگر شرکت سفارش دهنده برچسب اصالت کالا، دارای شرکت پخش مجزا باشد باید در این قسمت شناسه ملی شرکت پخش وارد شود.
توجه : شناسه ملی شرکت پخش کننده معمولاً توسط شرکت های وارد کننده یا تولید کننده دارویی کاربرد دارد و سایر شرکت ها باید این قسمت را خالی بگذارند.
کد ملی شرکت سفارش دهنده
این عدد 11 رقمی می باشد و توسط اداره ثبت شرکت ها به هر شرکت اختصاص داده می شود. و شما هم باید کد مربوط به شرکت خودرا در این فیلد قرار دهید.